Syd: Viltspårkurs 2006 har startat

Lördagen den 30 september så var det äntligen dax, premiärgången för viltspårskursen! Första genomgången o lite prova-på körde vi allihop samtidigt, sen kommer vi att vara uppdelade i 3 grupper. Dagen såg ut som följer:

 

 

Kl. 9.00 samlades vi på parkeringen vid Ängelholms ishall, lite rastning av hundarna hann vi med. Anja, Stefan & Anette ute en sväng med några av sina hundar.

 

 

Sen körde vi i karavan långt ut i skogen..

 

 

Instruktör för kursen är Carl-Göran Wingårdh "Calle". Han hade först teoretisk genomgång, med koll av deltagarnas utrustning.

 

 

Alla står med spetsade öron. Fr vänster Anette, Stefan, Anja, Ann, Andreas & Lene

 

 

Lene på villospår.. *fniss*

 

 

Sen skulle vi lägga ut kortare spår åt varandra. Malin gör ett försök. OBS! Att det är skanken jag drar efter mig & inte hunden..

 

 

Frederik, som redan har gjort ett anlagsprov får visa hur det ska gå till.

 

 

Alla hundar på plats gick ett test-spår, men gladast för skanken var nog Sally!

 

 

Gruppbild med Calle mitt i smeten. Fr vä Stefan & Anja med Mistral, Dusti, Tammi o Pila (tror jag har dom i rätt ordning) Malin med Jonte, Anette med Popper & Russin, Lene med Molly & Frederik och till sist Ann med Sally & Sigge. För dagen 11 stycken Parson!! =)

 

Önskar alla deltagare lycka till med sin träning & vi ses säkert på proven framöver!

 

 

Doggy som tyvärr sträckt sig dagen innan, fick stanna hemma. Låg o sov hela dagen i katternas lilla hus, som numera är hans..