Min älsklingsparson Bea

Här har vi min älskade Bea!

 

Jag skulle vilja tala om hur älskad hon är i min familj. Till en början trodde jag aldrig att jag skulle få så mycket hund i en så liten kropp. Men åh vad kul vi har det ihop.

 

Hon älskar allt vad bollar heter. Varje dag tar vi en promenad när vi tar med alla hennes gröna tennisbollar - ett tvåsiffrigt antal - vilka hon vill ha med sig så man får springa mycket och fort men husse behöver också springa lite.

 

Hon är en mycket speciell vän och det för livet. Att sova i sin hundkorg är inget att prata om - nej - hon vill hellre sova med husse och matte i sängen. Hon buffar och stökar upp täcket för att ligga under täcket, gömd hela hon och helst skall det vara mellan husse och matte! Efter att fått sin plats är det lika bra att se till att man även får mest plats i sängen genom att sträcka ut sig. Men som familjen stjärna så får hon det.

 

Att tigga mat när familjen äter middag är förbjudet och det vet Bea om. Men att försöka kanske fungerar tror Bea varje dag. När husse säger ifrån då pinnar hon iväg och lägger sig vid skafferidörren. När husse bara några få minuter senare tittar bort smyger hon fram till matbordet igen, ett par tassar i taget... haha det fungerar inte, men försöka duger, det tror Bea varje dag.

 

Jag verkligen älskar denna underbara lilla vän jag köpt och ångrar INTE en sekund att jag köpte! Ville bara att denna skall komma med på hemsidan för att visa min STOLTHET i att få äga en Parson.

 

 

 

Medlemsinloggning
 
 
Registrera mig
Glömt lösenord

Författare

Jimmy Nore

Tidigare bidrag

Bild: Min drömparson Eddie
Min drömparson Eddie >>