Bruks

MH-funktionärslista på SvTeks hemsida

MH-kommittén har i uppdrag att på SvTeKs hemsida publicera en aktuell förteckning över olika behöriga funktionärer vid MH i syfte att underlätta för SvTeKs lokalavdelningar vid arrangerande av MH inom sitt område.

Vi är mycket tacksamma om Du som är behörig figurant, testledare eller mentalbeskrivare och är intresserad att hjälpa till vid MH för terrier skickar in uppgifter på: 

  1. Behörighetstyp d.v.s. A-B fig, testledare, beskrivare samt senaste tjänstgöringsdatum vid MH 
  2. Namn, adress, telefon (bostad+mobil), e-postadress 
  3. Klubbtillhörighet typ SvTeK ( lokalavdelning), SBK, rasklubb

Dina uppgifter kommer att läggas ut på SvTeKs hemsida under Kommittéer-Mentalbeskrivning som MH-funktionärslista: www.terrierklubben.se/klubben/kommitteer/MH/info.html

SvTeKs MHK
Ken Lundahl, sammankallande
e-post: ken.lundahl@tele2.seFrisbee
Frisbee

På Parsonspecialen var flera intresserade att veta mer om frisbee med hund men tyvärr hann vi inte med någon uppvisning. Lite information om frisbee kommer här. Bild från www.skyhounds.com.Läs mer >>
MH eller MT - vad är vad?
MH eller MT - vad är vad?

Har du funderat på att mentaltesta eller mentalbeskriva din hund? Är det två ord för samma sak? Parsonklubbens Cilla Bergman som också är utbildad figurant förklarar skillnaden mellan dessa begrepp. Ladda ner dokumentet här intill.Agility
Agility
En grythunds smidighet och snabbhet kan ge stora framgångar på agilitybanan. Det är en rolig och fartfylld sport där hunden ska ta sig igenom en hinderbana på snabbast möjliga tid.

Läs mer >>
Parsonhuvud
Lydnad & bruks
En Parson är lättlärd men för att tävla i lydnad krävs det envishet och mycket köttbullar. På brukshundklubben kan du även mentalbeskriva din hund.

Läs mer >>
Katarina och Honeyfarms Joyride i agilityslalomen
Uppflyttad i agility och bruks
Här kan du läsa om ekipage som blivit uppflyttade i agility och bruks! Du som har hund som nyligen blivit uppflyttad är välkommen att bidra med din notis!

Läs mer >>