Stockholm: Promenaden 28/2 inställd

Parsonpromenaden 28/2 skjuts upp till snön smält så pass att hundarna synsUppdaterad: 2010-02-24
Stockholm: Parsonpromenad 28/2 med korvgrillning

Parsonpromenad 28/2 kl. 11.00 med korvgrillning. Klubben bjuder på korv med bröd, dryck medtages. 
SKOGSTERRÄNG. Samling vid Åva Båtsällskaps parkering i slutet av ÅVAvägen i Haninge. Detaljerad vägbeskrivning fås per telefon eller mail vid anmälan. Vi promenerar först och grillar sedan vid stor brasa där jag har min husvagn uppställd. Sittplatser finns, medtag gärna sittunderlag.

Anmälan till Anne-Charlotte (kontaktuppgifter till höger här på sidan)Uppdaterad: 2010-02-03
Stockholm: Stockholms hunddag 20/9
Stockholm: Stockholms hunddag 20/9

Den 20/9 hade Parsonklubben en monter i Kungsträdgården. Sivan, Isabella och jag (Anne-Charlotte) stod för informationen. Efter lördagens väderleksrapport så tog vi ett snabbt beslut om att inte ha ett tält. Det visade sig vara helt rätt. Vi fick en strålande Brittsommardag med lagom värme. Jag var ute i god tid och fick välja plats och knep i mitt tycke den bästa. Vi hade en SKKs tipsfråga på vänster lyktstolpe om oss, så många fick passera vår monter.

Den vanligaste frågan var ju skillnaden mellan Parson och Jackis. Eftersom Jack Russellklubben inte var där så kom nog många till oss också. Kasper och Goa var dom fyrbenta representanterna och vid femtonrycket så började dom tycka att det var lagom roligt. Hundparad på stora scenen var vi naturligtvis med på och fick applåder. Vi hade en solig, jättetrevlig dag med mycket folk som passerade. Både hundar och mattar sussade sött sen på natten kan jag lova.

Många Parsonhälsningar från
Anne-CharlotteUppdaterad: 2009-09-29
Stockholm: Rapport från promenad 9/3
Stockholm: Rapport från promenad 9/3

Regn och rusk, vad gör väl det när det är dags för Parsonpromenad? Många hundar och hundägare kom och promenerade och fikade på mars månads promenad i Tullinge.Läs mer >>
Uppdaterad: 2008-03-11
Stockholm: 08:ornas första promenad 2008
Stockholm: 08:ornas första promenad 2008

Parsonägare runt Stockholm som just fått ny aktivitetsansvarig drog igång med Parsonpromenad direkt inpå nya året. Flera hundar och ägare promenerade på trettondagen - och det var i alla fall lite snö!

Pia återkommer med tid och plats för nästa promenad.Läs mer >>
Uppdaterad: 2008-01-10
Medlemsinloggning
 
 
Registrera mig
Glömt lösenord
Aktivitetsansvarig
 Foto: Ann-Charlotte Steen
NamnAnn-Charlotte Steen
E-postanma512@hotmail.com
Telefon 
Mobil0709/60 99 13