Norr: Parsonpromenad 7/3
Norr: Parsonpromenad 7/3 INSTÄLLD

Parsonpromenad runt Fingermanholmen söndagen 7:e mars. Vi startar från Munksundsbåthamn  klockan 11.30 och när vi når norra udden så bjuder jag på dryck och grillad korv. Föranmälan krävs! Sista anmälningsdagen lördag 6:e mars. Möt upp våren på våra gnistrande isar.

Varmt välkomna // Anne

Promenaden INSTÄLLD pga för mycket snö.Uppdaterad: 2010-03-02
Norr: Parsonklubben hade monter i Luleå
Norr: Parsonklubben hade monter i Luleå

Parsonklubben hade monter vid utställningen i Arcushallen i Luleå 14/11. Två eldsjälar - Anna W och Nina D - ställde upp och pratade om vår ras. De berättade för besökande om våran trevliga ras och deras hundar Blenda och Nita kröp i vår grytgång. Grytgången besöktes även av andra hundar - Borderterrier och Jack russell. Själv var jag bara på några korta besök under dagen så tusen tack för all hjälp!

AnneUppdaterad: 2009-11-21
Norr: Hjälp sökes till Parsonspecialen i Norr

Sen vill jag ha mer hjälp! Om det ska vara möjligt för oss att anordna "Specialen i Norr" så behövs vi alla till arrangemanget. Så ni som ej hört av er maila mig så jag får lägga till just dig till arrangörsstaben. Jag kommer att lämna in ett förslag till årsmötet, så jag vill att ni hör av er innan jul ni som känner er manade.

// AnneUppdaterad: 2009-10-30
Norr: Rapport från spårhelgen i oktober
Norr: Rapport från spårhelgen i oktober

Tack alla glada själar som med varma kläder gjorde vår spårhelg i Piteå-Burvik till en trevlig dag.
Carina och Patrik med Ellen och Zorro från Luleå, Nina och Lasse med Nita, även de från Luleå.
Maria och Mattias från Älvsbyn och så då jag från Piteå med Povel och Indra. Anne som höll oss med spår kom med sina föräldrars Tollare.

Vi hade en kall men klar dag , vissa av oss hade inte prövat på det här med spår men fick "blodad tand" och återkommer gärna till våren  - kul! Ann hade varit ut och lagt alla våra härliga spår. Sen hjälptes jag och Ann åt, vi delade med oss att våra kunskaper så alla hundar faktiskt lyckades ute i skogen! Så tack alla ni som ställde upp och kom. Hoppas vi ses till våren, när vi tar upp spårträffar igen.

/AnneUppdaterad: 2009-10-17
Norr: Specialen till Norrland?!

Hej alla medlemmar i Norr!

På medlemsmötet på specialen på Öland så ansökte jag om att Parsonspecialen kanske kan få gå av stapel i vackra Norrbotten som en midnattssolsutställning. Men för att detta ska kunna vara möjligt så behövs vi alla! Så all hjälp tas tacksamt emot, ska försöka att vi kör det i Norrlandsanda med allt vad vår natur kan erbjuda.

Vill ni som jag att vi ska få till en bra Special och få upp våra Parsons från söder så att de får uppleva midnattsolens rodnad, vår vackra natur mm? Kontakta mig och berätta vad just du vill hjälpa till med.

En optimistisk AnneUppdaterad: 2009-09-03
Norr: Finns det önskemål om aktiviteter?
  • Finns det intresse av att ha ringträning för Mats Lyngmark från Kennel Wolfmark så kan det ordnas.
  • Är det någon som vill följa med ut i skogarna och spåra?
  • Vill ni ha en trimdag igen ?

Alla önskemål tas tacksamt emot. Vi måste ej hålla till i Piteå utan kom med förslag så löser vi nog det. 

AnneUppdaterad: 2009-09-03
Norr: Intresse för grythelg?

Finns det intresse för att ha grythelg i höst? Jag behöver preliminära anmälningar om intresse finns för att vi tar upp instruktör (Anja) i höst eller om vi ska ta det nästa år. Anmäl intresse senast 15/5 på e-post frokenfrakens@hotmail.comUppdaterad: 2009-05-01
Trimdagen i Piteå i april
Norr: Trimdagen i Piteå i april

Sju hundar, kanelbullar och solsken. Bra ingredienser för en lyckad trimdag helt enkelt!

Glöm nu inte spår i maj på onsdagar och spårhelgen i Kramfors 23-24 maj.Läs mer >>
Uppdaterad: 2009-05-06